Hvordan steller du neglene dine?

Det er mange som spørr om tips til å stelle neglene sine og vil gjerne vite hvordan jeg gjør det.
Før jeg starter vil jeg bare si at jeg er IKKE utdannet til det her. Dette er den måten som funker for mine negler, det er ikke sikkert det funker for dine negler. Det er heller ikke sikkert det jeg gjør er riktig, men som sagt funker dette veldig bra for meg 🙂

Jeg hater å se på neglene mine uten neglelakk, synes de ser utrolig stygge ut. Så det at jeg poster bilder av de UTEN neglelakk nå er ganske stort for meg. Kan sikkert telle på en hånd hvor mange ganger jeg har gått uten neglelakk de siste 3 årene.

Det første jeg starter med er å ta av neglelakken jeg har hatt på og vasker hendene med såpe og skrubber de med en neglkost. Da ser de slik ut:


Så tar jeg fram en neglfil og filer de. Jeg filer mine ca 2-3 ganger i uken for at de ikke skal bli for lange. Mine negler vokser utrolig fort så derfor gjør jeg det så ofte. Jeg bruker en sandpapir? fil, vet at det ikke blir anbefalt og man heller burde bruke en glassfil, men jeg takler bare ikke å bruke det.


Etter å ha filt de til ønsket lengde tar jeg fram en neglbuffer.
Legger ved dette her til dere som ikke er helt sikker på hva en neglbuffer er 🙂

«A nail buffer is a cosmetic beauty tool that can be used to give the fingernails or toenails a high gloss shine. By rubbing the surface of clean and dry nails with successively finer grit buffers, the nails can appear as if they have had clear gloss applied. Buffing also rids the nail surface of jagged edges and unsightly ridges. Many people even say that buffing stimulates blood circulation and thus the growth of healthier nails. «

Min neglbuffer har jeg fått av en vennine i gave så aner desverre ikke prisen, men vet at den er fra The Body Shop.
Jeg bruker side nr 2 først, det er en litt grov side som jevner ut f.eks det som har fliset seg opp på neglene og andre ujevnheter på neglene.


Så snur jeg på neglbufferen og bruker side 3 som gjør neglene glattere.

Og tilslutt side 4 som gjør neglene ENDA glattere og gjør så de ser shiny ut.


Som dere sikkert ser får man veldig tørre neglbånd og fingre etter å ha brukt bufferen. Da tar jeg fram min neglbåndskrem fra ORLY og smører GODT rundt neglene og på neglbåndene. ORLY cuticle therapy creme har jeg brukt i ca 4 mnd nå, og den er en drøm for neglbåndene. Har prøvd flere forskjellige neglbåndskremer, og denne her og Lush sin cuticle butter er mine favoritter.
Etter å ha latt kremen trekke inn i ca 1 min masserer jeg resten av kremen inn i neglbåndene og rundt neglen.

Så tørker jeg av selve neglen med et papir eller mesoft. Og helt tilslutt påfører jeg et lag med Seche Recondition eller Seche clear(basecoat).
Sånn, der har dere min «neglrutine» 🙂

ORLY – Cuticle therapy creme -> Treatments – ORLY
Lush Lemony flutter – Cuticle butter

Seche Recondition -> Treatments -> Seche
Seche Clear -> Treatments – Seche

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *