Chanel – Morning rose

Når jeg så bildene av Chanel sine «Les Fleurs d’été» lakker hadde jeg egentlig mest lyst på den gule Mimosa, men når jeg så Chanel – Morning rose i butikken så ombestemte jeg meg fort. Jeg har ingen lakker som ligner på denne og det er noe spesielt med den. Hadde også veldig flaks, for dette var den siste de hadde igjen i butikken jeg kjøpte den i.

Chanel – Morning rose er en lys coral/rosa shimmer lakk med små gull flak. Synes fargen passer veldig til våren/sommer og det er en lakk som ikke skriker og er fin å ha på når man vil ha en lakk som er litt «nedtonet».
Jeg har påført 3 tynne lag og konsistensen på denne er helt ok. Synes kanskje den kunne vært litt tynnere, men det er ikke ubehagelig å påføre den. Tørketiden overrasket meg litt, hadde trodd den skulle bruke litt tid på å tørke men det gjorde den ikke. Og må bare kommentere børsten på Chanel lakkene. De er perfekte for oss som har smale negler, OPI og China Glaze har litt bredere børster som kan være et problem for de med smale negler.

Denne lakken er så fin at den får dere 3 bilder av. Vet at dette kommer til å bli en lakk jeg vil bruke mye i sommer 🙂

bilde tatt i skyggen ute.


bilde tatt i skyggen inne.


nærbilde tatt i skyggen inne.


Chanel – Morning rose får du kjøpt blandt annet hos Esthetique og andre parfymerier til rundt 200 kr.


Hva synes du om denne søte fargen? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *