Chanel – Graphite

Navn: Chanel – 529 Graphite
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Chanel – Graphite er 1 av 3 lakker fra Chanel sin høstkolleksjon. De to andre er Peridot og Quartz. Graphite og Peridot er LE (limited edition) lakker så er du interessert i disse burde du kjøpe de før det er for seint.
Graphite er en metallisk grå «foil» lakk med mye shimmer. Det skal vist være litt gull flak i den også, men jeg har vanskelig for å se de på neglene. Jeg får veldig høst feeling av denne og gleder meg masse til å bruke den i høst. Er inne i noen dager hvor jeg liker mørke farger, og denne lakken elsker jeg. Jeg var så heldig at en vennine kjøpte to av lakkene til meg når hun var i USA. Er litt usikker på når de kommer til Norge, mener å huske det var august/september.

Pigmentering:
Denne lakken er godt pigmentert. Har påført 2 lag, og det holder lenge med 2 lag.

Konsistens/påføring:
Jeg synes denne er litt tynnere i konsistensen enn de andre Chanel lakkene jeg har. Men konsistensen er perfekt uansett. Den er veldig lett å jobbe med og legger seg veldig fint på neglen. Noe som jeg synes gjør påføringen ekstra lett er børsten til Chanel lakkene. Den er perfekt for mine smale negler.

Tørketid:
Den tørket veldig fort.

En nydelig lakk fra Chanel, som er finest i virkeligheten. Dette bildet er tatt i skyggen, den «glinser» mye mer i solen.

Får du også en høst feeling av denne? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *