Zoya – Lolly

Denne lakken burde jeg vist dere for lenge siden…
Zoya – Lolly er fra Zoya sin mod mattes kolleksjon som kom ut tidlig i sommer. Den består av 3 matte farge, Rosa, blå og lysegrønn. Pheobe, den blå har shimmer i seg. Og jeg lurer veldig på hvorfor jeg kjøpte Lolly, og ikke Pheobe…

Uansett, Lolly er en ganske knæsj rosa farget lakk. De andre matte lakkene jeg har er veldig lette å påføre, så forventet egentlig det av denne også. Men der tok jeg grundig feil. Konsistensen og tørketiden kan man ikke klage på. Men den var helt forferdelig å påføre. Jeg trodde først at det kanskje var noe galt med lakken, så søkte litt på google og fant ut at andre hadde samme problemet. Så da var det altså ikke noe galt med den. Den er bare veldig vanskelig å påføre. Her har dere et bilde av mitt første forsøk… Her påførte jeg 2 tynne lag, noe som tydelighvis ikke funket bra. Det ser skikkelig stripete og klumpete ut.

I og med at det ikke funket så måtte jeg prøve på noe annet. 1 tynt lag og et tykt lag. Dette funket mye bedre, men kunne fortsatt sett bedre ut. Mitt andre forsøk:


Og bare for gøy så påførte jeg top coat for å se hvordan det ble.


Pris: 6,49$ (ca 38kr)
Butikk: Nailetc.com

Hva synes dere? Finest matte eller med top coat?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *