Neglelakkbloggerens supertips til perfekte negler

Igår så postet Vixen en liten artikkel som jeg har skrevet.

Trykk på bildet så kommer du til artikkelen 🙂

Og for de som lurer på hvilken underlakk og overlakk jeg sverger til og som passer best for meg er det disse to. Seche recondition og Seche vite dry fast top coat. Jeg er også blitt veldig glad i Linda johansen sin Speedy topcoat.

«Seche Recondition provides extra conditioning for nails that are hard, dry and brittle. This special formulation replenishes the natural moisture content of the nail. Applied daily, Recondition helps regain the healthy balance necessary to resist stress and enhance durability.»

Jeg kjøper begge disse hos transdesign. Du finner de under treatments og Seche. Linda Johansen sin får du kjøpt HER.

Husk å stemme på månedens neglelakk HER.

Hvilken underlakk og overlakk bruker du? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *