Min arbeidsplass

Jeg pleier jo egentlig ikke å blogge på lørdager, for da har jeg bloggfri som jeg selv liker å kalle det. Men siden jeg har flyttet til en ny side og synes selv det er ganske spennende så følte jeg for å legge inn et innlegg idag.

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise fram alle neglelakkene mine og hvordan jeg oppbevarer de. Det vil ta evigheter å vise fram alle lakkene mine siden jeg nærmer meg 500 lakker. Jeg jobber med å lage en side hvor dere kan se navnet på alle lakkene jeg har, og se swatches av de jeg har prøvd.

Jeg har fått en ny «arbeidsplass» jeg tenkte å vise dere idag. Jeg har noe så enkelt som et billig skrivebord fra Ikea.  På pulten så har jeg en liten kurv hvor jeg har neglelakkfjerner, tørre engangskluter /mesoft) og noen q-tips. Har også satt opp Essie sin Navigete her kolleksjon, synes fargene er så friske og fine. Blir i skikkelig godt humør av å se på de.
Har også satt opp nail art penslene mine og dotting tools som dere ser.  I de boksene under skuffen oppbevarer jeg neglelakk som jeg ikke har plass til noe annet sted.


I skuffen har jeg det jeg pleier å bruke mest. Top coat, base coat, neglbåndsfjerner, neglbåndskrem, håndkrem, neglfil og buffer, konad og bundle monster, div teip og litt annet smått.

Jeg har en Helmer som er full av neglelakk, og siden det ikke er plass til flere neglelakker i den har jeg hengt opp to hyller som jeg har fylt med neglelakk. Liker at jeg kan se på alle de fine fargene istede for å gjemme de bort i en Helmer 🙂

Ønsker alle leserne mine en god helg 🙂

Hvordan oppbevarer du neglelakkene dine og har du en arbeidsplass hvor du pleier å lakke negler?

 

 

18 thoughts on “Min arbeidsplass

 1. Stiligt!
  – Eg har en stor koffert der eg har alle neglelakker + diverse ting t neglene.
  – »arbeidplassen» e som regel oppe på loftstuen på bordet 🙂 men hadde vert fint å kjøpt seg en pult der eg kunne hatt min spesielle »arbeidsplass» :-))
  God helg!

 2. Har du like store problemer med å holde neglelakksamlingen din støvfri som det jeg har? Jeg trodde samlingen min var organisert og flott, men nå som jeg så din skjems jeg over min 😉

  1. Jeg pleier å fjerne alt og vaske over pulten en gang i uken, mens de neglelakkene jeg har i hyllene pleier jeg å tørke støv av en gang i mnd ca. Det samler seg FORT støv der, så du er ikke den eneste med det problemet. Hehe, jeg liker å ha orden i lakkene mine 😆

 3. leste at du tidligere har prøvd cutex nail polish remover (i spm på joyful.blogg.no) og lurer på hvor man kan få tak i denne? 🙂 elsker bloggen din!

  1. F.eks i matbutikken får du kjøpt den. Jeg skal skrive et innlegg om neglelakkfjernere snart 🙂 Tusen takk, hyggelig å høre!

 4. Fin arbeidsplass! Jeg leser bloggen din via Google reader og der er bildene dine enorme, kanskje 1/4 av bildet som vises på skjermen. Er det noe du kan gjøre for å skalere bildene så de blir mer leservennlige i en leser? 🙂

 5. Smart arbeidsplass 🙂
  Jeg har lakkene i skuffer i en hylle, så bare tar jeg lakkene jeg skal bruke oppi en liten boks og tar di med ned i sofaen 😉

 6. Å, så gøy at du la ut disse bildene 😀 Så mange fine. Flink du er til å ha et system på de 🙂
  Har du prøvd denne lakk fjerneren til Deborah Lippmann?

  http://nelly.com/no/skjønnhet-kvinne/skjønnhet/neglepleie/deborah-lippmann-2263/the-stripper-209274-108/

  Har hørt den er veldig bra, men den er veldig dyr. har kjøpt den, men har ikke fått prøvd den ennå. skal se om jeg får tak i den et annet sted som er billigere 🙂 Ønsker deg en god kveld.

  1. Så gøy at du likte bildene 🙂 Jeg har aldri prøvd den neglelakkfjerneren, og siden den er såpass dyr så tror jeg ikke at jeg kommer til å kjøpe den. Når du har prøvd den så hadde det vært gøy å høre hva du synes om den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *