Joyful-nails

Make up store – Madeleine

Starter dagens innlegg med et bilde av den fantastiske valpen til Halat @ My awesome beauty. Jeg hilste på Luigi første gangen like etter at hun hadde hentet han, og igår var de innom meg på jobb for å handle litt mat. Jeg må bare få si at første gang jeg så han var han den lille søte uskyldige valpen som gikk rundt og snuste på forskjellige ting, men nå har han jo vokst så mye på noen uker bare og blitt den kjekke karen 😀 Åhhhh, han er virkelig en herlig valp :)  (gud jeg er valpesyk, vil ha en valp NÅ :lol:)

Tilbake til dagens neglelakk. Denne skjønnheten Make up store – Madeleine og er en beige holografisk neglelakk. Den kan faktisk nesten se litt nude ut også. Nydelig er alt jeg har å si! Har påført tre lag av Madeleine over MUS sin aqua fix. Den er super lett å påføre og tørker veldig fort. Har ikke påført top coat. I skyggen så ser denne nesten litt metallic aktig ut, veldig fin da også. Men det er i solen denne viser seg på sitt beste.
Disse holografiske lakkene til Make up store er så fine, og man blir nesten litt hypnotisert når man ser på de i solen 😀

Make up store sine lakker får du kjøpt i Make up store sine butikker til 130,-.

 

Eier du en av Make up store sine holografiske lakker? :)

 

7 Thoughts on “Make up store – Madeleine

  1. Er ikke så glad i nude/beige farger, men den der var ikke så verst:) Eier selv Britta og Greta fra Make Up Store.

  2. Den neglelakken var FIN! :) Trenger flere holografiske neglelakker!! Haha, cravings 😛

  3. Lydia on June 8, 2012 at 12:34 pm said:

    Superfin!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation