Joyful-nails

Petites – Black diamond

Idag tenkte jeg å vise dere en lakk jeg kjøpte når jeg var i USA ifjor høst. Grunnen til at jeg kjøpte denne var fordi jeg synes den så litt holografisk ut, og siden det kun kostet 0,99$ for to lakker så kjøpte jeg faktisk fire stykker av samme farge (tilfelle den var så fin at jeg ville ha flere av den :lol:).

Dette er ikke en sterk holografisk lakk som dere ser på bildene, men jeg liker den lille holografiske effekten den har og jeg synes fargen er nydelig. Veldig glad for at jeg kjøpte flere av denne. Ida har fått den ene av meg og dere kan lese hennes innlegg om den her.

Den var faktisk veldig lett å påføre, kosten på den er kanskje litt liten (midt i mellom China glaze og Depend) men det gjør ingen ting. Den er godt pigmentert så to lag holder lenge, OG den tørket fort 😀 Denne lakken er helt klart finest i solen, i skyggen og i dårlig vær så ser den litt ut som en mørke grå lakk med shimmer.

Hva synes du om denne? :)

5 Thoughts on “Petites – Black diamond

  1. Jøss, lekker og billig? Du kan være glad for at du kjøpte flere av denne 😉

  2. Haha, leeer av den dårlige swatchen jeg kom med.. Jaja! 😆
    Denne er kjempe fin, og syns det er skikkelig kult at den ikke er så “fin” i holoen, altså, den er litt grovere i kornene.. Om du skjønner :p haha!

  3. Rita on May 26, 2012 at 11:08 am said:

    Lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation