Rosa sløyfe negler

Vi har allerede kommet til måneden oktober i 2012. Og som mange vet (og mange ikke vet) så er oktober Rosa Sløyfe måneden. Det er måneden hvor hele Norge farges rosa og mange engasjerer seg i kampen mot brystkreft. Rosa sløyfe aksjonen har som mål at enda flere skal overleve og at de som behandles for brystkreft skal få færre bivirkninger og langtidsfølger av behandligen. Det fins mange måter du kan støtte denne aksjonen på, blandt annet selges det diverse Rosa sløyfe produkter i butikkene, du har sikkert sett de fine rosa sløyfene i silke som du kan feste på jakken din etc? Du kan kjøpe produkter fra kreftforeningen sin nettbutikk HER. Her finner du flere måter du kan støtte denne aksjonen på LINK.

Viste du at brystkreft er den klart hyppigste kreftformen for kvinner?
Viste du at i 2011 bevilget Rosa sløyfe 14 millioner til brystkreftforskning?
Viste du at 1 av 12 kvinner i Norge utvikler brystkreft iløpet av livet?
Viste du at Rosa sløyfe aksjonen markeres i 50 land?
kilde: www.rosasloyfe.no

 
For snart to uker siden mistet min reserve-familie et familiemedlem pga brystkreft. Hun døde så altfor altfor tidlig. Dette innlegget er dedikert til sterke og nydelige Ellen, og alle de andre kvinnene som har tapt kampen mot brystkreft, og alle de sterke kvinnene som kjemper kampen akkurat nå!
Bundle monster har en plate hvor det er et design med rosa sløyfer. Designet dere ser under her er det jeg hadde på neglene mine under begravelsen til Ellen på tirsdag. Dette bildet vil også være profilbilde til bloggen sin facebook side i hele oktober.

STØTT ROSA SLØYFE AKSJONEN!

17 thoughts on “Rosa sløyfe negler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *