China glaze – No plain jane

For en stund siden viste jeg dere Deviantly daring fra China glaze sin Bohemian kolleksjon, idag skal jeg vise dere No plain jane fra samme kolleksjon.
Som jeg skrev i innlegget om Deviantly daring, så er lakkene fra denne kolleksjonen litt finere i flasken enn de er på neglene.

No plain jane veksler mellom lilla og kobber/brun-ish. Jeg synes faktisk denne er ganske duochrome i forhold til noen av de andre lakkene i denne kolleksjonen. I solen så får den en fin metallisk finish, men fargene blir litt blassere. Kobberfargen blir mye sterkere, mens lillafargen blir litt mer blass og rosa. Lakken er fin, men that’s it. Under påføring må man være litt forsiktig så man ikke ender opp med masse synlige streker etter kosten. Konsistensen på den er helt OK. Ikke dårlig, men heller ikke perfekt. Jeg måtte påføre tre lag av denne for at den skulle dekke helt.
Den utløser ikke noe veldig WOW hos meg. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i kobberfargede lakker, men det var noe med No Plain jane som virket litt fristende uansett 😆

Jeg kjøper China glaze sine lakker hos transdesign.com.

Hva synes du om denne fargen? Kunne du tenkt deg den? 🙂

One thought on “China glaze – No plain jane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *