Joyful-nails

Blue gradient nails

Årets første stamping design, og årets første sommer design på bloggen idag :D
Alle lakkene jeg har brukt i dag kommer fra merket BarryM. Jeg kjøper alltid med meg noen lakker fra de når jeg er i London, og neste gang skal jeg kjøpe med meg enda flere. De har så utrolig mange fine og friske farger :) Synes disse to blåfargene passet fint sammen til et gradient design, og toppet det hele med litt stamping.

Etter å ha påført en underlakk la jeg to tynne lag av BarryM – Cobalt blue. Cobalt blue er en blå cremelakk og minner meg litt om OPI – Dating a royal, så hvis du har lyst på en billigere versjon av den kan du gå for Cobalt blue. Etter å ha latt denne tørke brukte jeg en svamp for å påføre Barry M – Cyan blue nederst på neglene. Cyan Blue er en lyseblå cremelakk, denne minner meg om OPI – No room for the blues. Jeg har laget en video på hvordan man kan lage gradient nails før, den finner du HER. Når dette hadde tørket helt fant jeg fram Bundle monster plate BM-310. Jeg brukte BarryM – Foil effects i sølv for å stemple designet på neglene. Disse foil effects lakkene fra BarryM burde komme i alle forskjellige farger for de er så perfekte til stamping. Etter å ha latt dette tørke avsluttet jeg med et lag Seche Vite.

Bundle monster sine plater får du kjøpt HER.
BarryM sine lakker får du kjøpt HER og HER.

Likte du dette designet? Hvordan pynter du neglene dine når det er sommer? :)

 

 

6 Thoughts on “Blue gradient nails

  1. Virkelig lekkert :)

  2. Yeeeeeees, Endelig er du tilbake! <3

    Elsker å lese bloggen din, har vert innpå mange ganger i håpet om du kom tilbake og endelig !!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation