Barry M – Atlantic road

Endelig sommerferie! 😀

I fjor var det crackle lakker som var den store negltrenden, i år er det textured lakker. Opi, China glaze, Isadora, Depend og Barry M har alle kommet ut med noen. Foreløpig har jeg bare fått prøvd OPI og Barry M sine, men skal prøve meg på noen av de andre merkene også snart. Den første textured lakken jeg prøvde var Can’t let go fra OPI. Jeg var ganske skeptisk med en gang lakken hadde tørket og synes det var veldig rart og uvanlig med en ruglete finish, men etter en dag så ble jeg vant til det og klarte ikke å slutte å stirre på neglene mine. OPI sine liquid sand lakker tørker ikke like ruglete som det Barry M sine lakker gjør. OPI sine tørket litt mer som en matte glitterlakk.

Jeg kjøpte med meg to av Barry M sine Textured Nail effects lakker når jeg var i London. Atlantic road som jeg skal vise dere idag, og Ridley road som jeg viser dere en annen gang. Atlantic road er altså en textured lakk. Den tørker ikke med en fin finish som de fleste lakker gjør, men den tørker ruglete. Barry M har kommet ut med fire forskjellige farger i denne «kolleksjonen», og jeg kunne ønske de kom ut med de i alle forskjellige farger for jeg elsker de. Atlantic road har en veldig søt babyblå farge. Siden disse fargene ikke tørker som vanlig lakker trodde jeg at det kanskje kom til å være litt problemer med påføringen, men der tok jeg feil. Hadde ingen problemer i det hele tatt, og det var akkurat som jeg påførte en helt vanlig lakk. På bilde har jeg påført to lag og den tørket overaskende fort. På dette bildet har påført top coat, men hvis du vil få frem effekten best mulig tror jeg det kan være lurt å droppe top coaten.
Tilfelle det er noen som lurer, å ta av denne lakken var heller ikke noe problem. Jeg trodde det kanskje kom til å bli et slit, sånn som det er med glitterlakker. Men det var nesten som å ta av en vanlig lakk.

BarryM sine lakker får du kjøpt HER.

Hva synes du om denne nye negltrenden? Liker, eller ikke liker? 🙂

2 thoughts on “Barry M – Atlantic road

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *