Linda Johansen Nail Candy Ballroom collection

De fleste som følger Linda Johansen på Facebook eller Instagram har sikkert fått med seg at hun skal være med i Skal vi danse til høsten. I forbindelse med dette kommer hun ut med en egen limited edition kolleksjon som heter Ballroom collection. I denne kolleksjonen finner vi lakker til enhver smak. Glitter, shimmer og creme. Kolleksjonen inneholder 8 forskjellige lakker, og alle lakkene har navn etter en selskaps-eller latinamerikansk dans 🙂


Første man ut på parketten er Slow fox. Denne lakken ser ut som en cremelakk når du ser den med en gang, men stirrer du litt på den kan du se at det faktisk er litt shimmer godt gjemt i den. Denne lakken har en nydelig dus mørk blå/grå farge. Når du først legger et lag av denne virker konsistensen kanskje litt tynn og det første laget dekker ikke så godt, men når du legger andre laget dekker det helt.

Når jeg hører ordet tango minner det meg om mystisk, sensuelt og litt mørkt. Og det er akkurat slik jeg vil beskrive lakken Tango. Den har en dyp burgunderfarge med multifarget shimmer som synes aller best i solen. Perfekt lakk til høsten. En godt pigmentert lakk som man kommer unna med to lag med. Bildet nummer to er tatt i solen hvor jeg så vidt klarte å få med det fine shimmeret i den, mens det første bilde viser hvordan ser ut når man ikke er i solen.

 

Wienna waltz er vel kanskje den lakken som skiller seg mest ut i kolleksjonen med tanke på at den har en utrolig lys farge i forhold til de andre lakkene. Denne lyse ferskenfargede lakken synes så vidt det er på neglene. En perfekt lakk for deg som ikke vil ha en farge som skriker og føler for noe rolig. Den gjør rett og slett så de naturlige neglene dine ser enda finere ut. Her har jeg lagt tre tynne lag.

 

Den første glitterlakken fra kolleksjonen jeg skal vise dere er lakken Rumba. Denne lakken er full av string glitter (tynne avlange glitter) i fargene gull og oransje/bronze i en gjennomsiktig base. Det er veldig mye glitter i flasken, så er du nøye når du påfører blir det utrolig fint med bare et lag. Jeg har påført denne over en lys lakk, og en mørk lakk. Første bilde er Rumba over Wienna Waltz, mens det andre bildet er Rumba over en svart lakk. Hvis du vil gå for en litt rolig versjon blir det utrolig stilig over en lys lakk.


Jive
er en tealfarget neglelakk med shimmer som minner meg litt om en sjøgrønn/turkis farge i enkelte lys. Denne lakken er utrolig lett å legge, og den legger seg så fint på neglene. Rett å slett en drøm å påføre. På bildet har jeg påført to tynne lag.

Nå kommer vi til en lakk som har en farge som jeg egentlig ikke er så glad i, men denne lakken har blitt en av favorittene mine i kolleksjonen. Paso doble er shimmerlakk med en sterk rosafarge. Jeg får egentlig en litt jelly-feeling denne lakken. Denne lakken var en drøm å påføre og jeg har påført to tynne lag. Denne lakken er så shiny at kameraet mitt hadde store problemer med å klare å fokusere på lakken uten at det ble utydelig. Det første bildet er tatt i solen, mens det andre bildet er tatt i skyggen.

 

Nok en glitterlakk, denne nydelige lakken heter Cha Cha og er helt klart favoritten min i denne kolleksjonen. Denne lakken har magentafarget glitter i en magentafarget base. Den er utrolig nydelig og fargen er mye finere i virkeligheten. Den er utrolig lett å påføre til å være en glitterlakk, og man kommer lett unna med bare to lag av den.

 

Siste lakken ut i kolleksjonen er et fyverkeri av en glitterlakk. Når jeg hører ordet Samba tenker jeg på glitter og masse farger. Og det er akkurat slik denne lakken Samba er. Store og små glitter i gull, magenta og oransje i en gjennomsiktig base. En kombinasjon som passer utrolig bra sammen. I stede for å påføre denne på vanlig måte ved å stryke lakken nedover har jeg dyttet glitteret på plass over hele neglen. Det første bilde er Samba over Cha Cha. Man skulle nesten tro disse to lakkene er lagd for å påføres over hverandre, for mixen blir så utrolig fin. Det andre bildet er Samba over en svart lakk, hvor man ser alle de forskjellige fargene lettere.

Felles for disse lakkene er at de er godt pigmenterte, alle veldig lette å legge, de har alle farger som ikke er så vanlige og de tørker alle ganske fort. Tenk om alle lakker hadde vært som dette. En fantastisk kolleksjon som jeg er utrolig glad for at jeg har fått teste 🙂

Som jeg nevnte i starten av dette innlegget, dette er en limited edition kolleksjon. Noen av disse lakkene vil bli med videre, men de fleste vil gå ut. Som dere også ser er det en sølvkork på disse lakkene og hvit skrift i stede for svart skrift som det er på de vanlige flaskene. Etter hvert når enkelte av lakkene går videre til den faste vanlige kolleksjonen vil de ha den vanlige svarte korken. Er det noen av disse lakkene du bare MÅ ha, så kjøp de nå før de er gått ut.
Jeg vet i hvertfall at jeg kommer til å sitte med Cha Cha på neglene å heie på Linda når hun entrer parketten! 🙂

Produktene er sendt til meg for vurdering.

Neglelakkmani har også skrevet et innlegg om disse lakkene, sjekk ut hennes fantastiske bilder HER.
Sjekk også ut de fantastiske lakkene hos Vakkerlakk HER.

Kan du tenke deg noen av disse lakkene? 🙂

5 thoughts on “Linda Johansen Nail Candy Ballroom collection

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *