Isadora – Ocean crush

Tidligere i sommer kom Isadora ut med kolleksjonen Sugar crush. Dette er en kolleksjon som inneholder 10 teksturlakker. Foreløbig har jeg kun kjøpt meg en fra kolleksjonen, men regner med at jeg kommer til å kjøpe noen til snart for jeg så fornøyd med den lakken jeg skal vise dere idag. Isadora kommer ut med noen nye sugar nails denne høsten, ettersom jeg har forstått det kommer de ut med 6 nye farger; Metal crush, Wine crush, Emerald crush, Chameleon crush, Gold crush og Black crush. Jeg har allerede fått tak i Emerald crush, men kan tenke meg Wine crush også 🙂

Denne lakken heter Isadora – Ocean crush og er turkis/blå neglelakk med shimmer i gull. En perfekt mix som jeg synes passer veldig godt sammen 🙂 Jeg har virkelig fått sansen for disse teksturlakkene, og denne lakken fra Isadora gjør så jeg vil ha enda flere. Den er veldig lett å påføre og legger seg fint på neglene. Ofte synes jeg noen glitterlakker trenger tre lag for at man ikke skal kunne se neglene igjennom neglelakken, men denne her er godt pigmentert og jeg har kun lagt to lag. Tørket overaskende fort. Alle bildene er tatt uten top coat. Bilde nummer to er litt uklart, men på det bildet ser man lettere shimmere i gull. NYDELIG 🙂 Lakken er mer glittrende i virkeligheten enn det den er på bildene, litt vanskelig å fange det opp med kamera desverre 🙁

Isadora sine lakker får du kjøpt hos Cubus, Vita, H&M, Lindex og Sparkjøp til 89kr.

Har du kjøpt deg denne? Hva synes du om teksturlakk trenden? 🙂

10 thoughts on “Isadora – Ocean crush

  1. Oh, jeg elsker teksturlakkene!! 😀

    Av IsaDora har jeg Coral Crush, Pink Crush, Turquoise Crush og Sky Crush fra før, også kjøpte jeg Metal Crush, Emerald Crush og Wine Crush i dag! 😀 De er så syyyykt fine!

    Tror den neste jeg må anskaffe meg blir Chameleon Crush! <3

  2. Hvordan er teksturlakkene når det kommer til å få fjernet dem? er så usikker på om jeg liker de eller ikke, for synes det føles litt ekkelt når lakken ikke er glatt på neglen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *