Høstlakker fra TL Design – Colored by nature

Høsten er ikke over helt enda, så derfor passer det bra å vise dere en høstkolleksjon i dag 🙂 Hvis jeg måtte velge en favoritt årstid så hadde det blitt sommer, men måtte jeg velge med tanke på neglelakk så hadde det helt klart blitt høsten. Det er så utrolig mange nydelige farger på neglelakkene og jeg elsker alle de rolige fargene vi finner i høstkolleksjonene før vi går inn i glittertiden rundt jul/nyttår.

TL Design sin høstkolleksjon heter Colored by nature, og navnet er en perfekt beskrivelse på denne kolleksjonen. Kolleksjonen består av 8 farger som er inspirert av fargene vi finner i bevegelsene og overflatene når det er høst. Det er 7 cremelakker og 1 shimmerlakk. Denne kolleksjonen har nesten alle fargene jeg ønsker meg i en høstkolleksjon. Blått, grønt, lilla og brunt. Det eneste jeg føler den mangler er en burgunderfarget neglelakk. TL Design har truffet virkelig bra med navnet, beskrivelsen og fargene. Se på dette bildet under her som jeg tok for to uker siden, så ser du på neglelakkene. Jeg ser likheter i fargene på bildet med 6/8 neglelakker fra kolleksjonen.

For å se bilder av neglelakkene trykk på MORE under her:

Alle lakkene i denne kolleksjonen er utrolig lette å påføre og legger seg veldig fint på neglene. De er utrolig godt pigmentert og de fleste tørker så shiny at det nesten ser ut som man har påført topcoat. I stede for å skrive det samme under hver lakk velger jeg heller å skrive det her i starten.


Moss
minner meg om den ofte gråblå himmelen som er om høsten. Lakken har en nydelig gråfarge med toner av lyseblått. På bilde har jeg påført to tynne lag.


Straw
har en lys beige farge som passer godt for de som vil ha noe nøytralt på neglene. På bilde har jeg påført to tynne lag.


Chestnut
har som dere ser en mørkebrun farge. Denne minner meg om stammen på trærne. På bilde har jeg påført to lag.

 

Thunder minner meg om fargen som er på himmelen en dag det regner og blåser mye. En skikkelig mørkegrå neglelakk. På bilde har jeg påført to tynne lag.


Moraine minner meg om fargene på bladene som ligger på bakken på slutten av høsten, når de går fra å være orange til brune. For de er ikke helt brune, de har fortsatt en undertone av en annen farge. Denne brune lakken har også et hint av lilla i seg som gjør at den ikke blir som en vanlig brun lakk. På bilde har jeg påført to lag.Aubergine
er en nydelig lilla neglelakk med en litt dus farge. Denne lakken måtte jeg påføre tre tynne lag av for at det skulle dekke helt og se fint ut.


Navy
minner meg om fargen på bladene akkurat i starten av høsten når de har en sterk grønnfarge. Jeg tror denne lakken kan være fin sammen med et konadmønster i rødt/orange. På bilde har jeg påført to lag.

 

Granite er siste lakken fra denne kolleksjonen og den som skiller seg mest ut med tanke på at det er den eneste shimmerlakken. Fargen minner meg om asfalt og blandingen av sort og grått når det har regnet. Denne lakken tørket litt semi-matte. Ikke helt matte, men bare litt. Dette er min favoritt i kolleksjonen. Har ingen ting å klage på. Nydelig farge, perfekt å påføre, tørket fort og godt pigmentert. På bilde har jeg påført to lag.

Produktene er sendt til meg for vurdering.

TL Design sine lakker kan du kjøpe HER for 119kr. Du får også kjøpt de i butikken til Tone Lise Akademiet som ligger i Brugata i Oslo. Anbefaler alle å ta en tur innom den butikken for der er det en haug av neglelakker og tilbehør å kjøpe. Kunne ønske vi hadde flere slike butikker i Oslo 🙂

Hva synes du om høstkolleksjonen til TL Design, noen lakker du kunne tenkt deg? 🙂

2 thoughts on “Høstlakker fra TL Design – Colored by nature

    1. Helt enig 🙂 Åh, så hyggelig å høre. Skal prøve å få lagt ut litt flere innlegg fremover. Har allerede tre innlegg som er klare til å bli postet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *