Invogue – Black magic

Når jeg var i London i april så jeg at Superdrug (som Vita her hjemme) hadde begynt å selge et nytt merke som heter Invogue. Når jeg først kjøpte denne lakken så trodde jeg det var en matte svart lakk, men forsto etterpå at der tok jeg feil. Dette er en svart matte teksturlakk. Jeg var egentlig på utkikk etter en vanlig svart matte lakk, men denne lakken er uansett noe jeg ikke hadde i samlingen min fra før av så jeg overlever sikkert med et feilkjøp 😆
Jeg er veldig fornøyd med denne lakken. Den er litt tykkere i konsistensen enn andre teksturlakker jeg har prøvd, men er alikevell utrolig lett å påføre. På bilde har jeg påført to tynne lag. Det ser faktisk ut som jeg har påført top coat på bildet, men det har jeg ikke gjort. Altså, denne lakken tørket IKKE matte. Jeg la merke til at de også solgte denne i fargen rød, så den skal jeg se etter når jeg reiser til London neste år 🙂

Invogue sine neglelakker får du kjøpt for 3,49 pund i Superdrug sine butikker i UK.

Hva synes du om denne lakken?

2 thoughts on “Invogue – Black magic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *