TL Design – The good life collection

Kolleksjonen jeg skal vise dere i dag har jeg gledet meg skikkelig til å vise dere for den inneholder så utrolig mange fine lakker at jeg har problemer med å velge favoritter. TL Design sin nye kolleksjon heter The good life og kolleksjonen er inspirert av glitter, latter og glede. Rett og slett et fyrverkeri av en kolleksjon. Denne kolleksjonen er perfekt for julebord sesongen, her er det en lakk til hver smak 🙂 Jeg har lagt min elsk på glitterlakken i denne kolleksjonen og den ene effektlakken. Det er jo også ekstra gøy at vakre Halat fra myawesomebeauty (psst, husk å stemme på hun i Vixen blog awards HER) pryder dette bildet under her 🙂

 

For å lese resten av innlegget og se swatches av lakkene trykk på MORE.

 

Laughter har en nydelig sjøgrønn farge. Dette er en effektlakk som kan brukes over andre lakker, eller som man kan bruke alene. Jeg har valgt å bruke den alene på disse bildene. Som dere også ser har den et nydelig shimmer i blått og rosa/lilla som synes i enkelte vinkler. Siden jeg valgte å legge denne alene måtte det tre lag til for at den dekket helt.

 

Crazy har en nydelig mørkegrønn farge som i enkelte tilfeller kan nesten se helt svart ut. Jeg tror denne lakken hadde vært veldig kul med en matte overlakk. Utrolig lett å påføre og trenger kun to tynne lag.

 

Dreamy er en av mine favoritter i denne kolleksjonen. Denne nydelige lakken har en mørkeblå farge med et lilla og mørkt blått shimmer. Den minner meg veldig om OPI sin DS Magic, bare at Dreamy har en sterkere og finere farge. En helt fantastisk lakk som var superlett å påføre og legger seg veldig fint på neglene. Jeg har påført tre tynne lag av denne. På flaskebildet kan man se det fine lilla shimmeret enda bedre.


Happy har en fuchsia farge. Denne mixen av lilla og rosa er rett og slett vakker. Denne lakken kan man også bruke over en mørkere lakk. Utrolig lett å påføre, og jeg har påført to lag.

 

Girly har en litt mørkere fuchsia farge enn Happy. Denne har også et blått microglitter i seg. Super lett å påføre og denne tørket ekstremt fort. Jeg har påført to lag.

 

Energy er også en av favorittene mine i denne kolleksjonen. Denne nydelige rød glitterlakken har glitter i både rødt og sølv. Ikke bare er denne vakker og glittrer som bare det, men den er også utrolig lett å påføre. Det er som regel OPI – The show must go on som ender opp på mine negler på juleaften, men nå blir det heller Energy fra TL Design som kommer til å bli brukt på juleaften. På bildet har jeg påført tre tynne lag.

 

Sparkle er en nydelig orangefarget lakk med masse shimmer i gull. Dette er en lakk jeg føler man både kan bruke til fest og hverdag. Shimmeret i gull passer så utrolig godt sammen med orangefargen. Veldig lett å påføre og tørker veldig fort. På bilde har jeg påført to lag.

 

Glamour er den siste lakken i kolleksjonen og dette er også en av mine favoritter. Dette er en effektlakk som passer best over noen litt mørkere lakker. Man kan også legge denne uten en annen lakk under. Den har en gjennomsiktig base med shimmer i rosa og gull. Lett å påføre og tørker fort. På bilde hvor jeg kun har Glamour har jeg påført to lag, på bildene hvor jeg har påført Glamour over andre lakker har jeg et lag av den.


Her har jeg påført Glamour over OPI – The show must go on. Jeg synes den duochrome effekten som allerede er i The show must go on blir MYE sterkere med Glamour over.


Her har jeg påført Glamour over TL Design – Amsterdam. Når man påfører Glamour over en sort lakk ser man mye lettere det fine shimmeret i den.

Produktene er sendt til meg for vurdering.

TL Design sine lakker kan du kjøpe HER for 119kr. Du får også kjøpt de i butikken til Tone Lise Akademiet som ligger i Brugata i Oslo.

 

Er det noen lakker i denne kolleksjonen du kunne tenke deg? 🙂

6 thoughts on “TL Design – The good life collection

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *