Julenegler

Årets første juledesign har prydet neglene de siste dagene. Dette var egentlig bare et lite prøveprosjekt for å teste ut de forskjellige juledesignene jeg har på Bundle Monster platene mine. Jeg er ikke 100% fornøyd med kvaliteten på stemplingen, f.eks lillefinger og langfinger sitt mønster var det første gang jeg prøvde meg på. Men det ble veldig søtt og jeg får skikkelig julestemning av designet uansett 🙂
Den røde lakken jeg har brukt heter Essence – So you speak love?. Fargen er nydelig, men kvaliteten på denne lakken er ikke så bra. Den begynner å skalle av VELDIG fort desverre. Den hvite lakken jeg har brukt for å stemple med heter TL Design – Norway. Det er alltid den jeg strekker meg etter hvis jeg trenger en hvit lakk til stempling. Så over til de forskjellige platene jeg har brukt, alle er fra Bundle Monster:
Lillefinger: BM – 416
Ringfinger: BM – 319
Langfinger: BM – 416
Pekefinger: BM – 14
Jeg avsluttet det hele med å påføre en liten prikk av OPI – Crown me already! på pekefingeren, to små prikker med Zoya – Chyna på ringfingeren og toppet det hele med et lag top coat.

Essence sin lakk kjøpte jeg i Kroatia i sommer, dessverre får man ikke kjøpt Essence her i Norge.
TL Design sin lakk får du kjøpt HER til 119,-.
Bundle Monster sine plater får du kjøpt HER.

Hva synes du om dette designet? Har du lakket neglene dine med et juledesign enda? 🙂

One thought on “Julenegler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *