Bunadnelger

For noen dager siden ble jeg kontaktet av en mann som har startet et nytt prosjekt. Dette prosjektet går ut på noe som jeg synes det norske markedet har manglet lenge. Nemlig bunadsnegler 🙂

«Idéen bak prosjektet er å lage vakre, håndlagde bunadnegler som passer til festantrekk, kjoler og bunader på spesielle festdager. Jeg fikk idéen til bunadnegler på en konfirmasjon i fjor høst, da jeg la merke til at negler var et «glemt» felt for nesten alle.»

Bunadnegler får du i et stort antall forskjellig mønster, og du kan velge mellom å få de på løsnegler eller på vanndekaler. Løsneglene kommer i en fin eske med neglfil, orangestick og lim så du kan tilpasse de til dine negler. Vanndekalene kommer i en liten konvolutt hvor dekalene igjen ligger i en liten plastpose. Begge deler har utfylte bruksanvisninger med seg på hvordan det brukes.


Jeg valgte å prøve vanndekalene. Dette er første gang jeg har prøvd vanndekaler og jeg var redd det kom til å være litt vanskelig å tungvint. Men det var faktisk ganske lett 🙂 På de to første bildene under her har jeg lagt de over en hvit lakk. På det tredje bilde har jeg lagt de over en vanlig baselakk. Jeg personlig likte de best når de var over den vanlige baselakken. Nå er det bare å begynne å pynte neglene sine til bunaden eller når du skal i konfirmasjon jenter 🙂

 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Bunadnegler får du kjøpt HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *