Barry M matte gradient

Når jeg er i London er det alltid to merker jeg handler med meg en del lakker fra. Jeg må alltid innom Models Own sin bottleshop på Westfield, og jeg må alltid innom Superdrug og Boots for å kjøpe meg noen Barry M lakker. Det er en del lakker som har endt opp i Helmer etter turen til London i april og juni, men nå er de tatt frem igjen.

Barry M hadde akkurat kommet ut med noen nye matte neglelakker nå i juni, og etter å ha prøvd disse angrer jeg på at jeg ikke kjøpte med meg hele kolleksjonen. Billige, fine farger, godt pigmenterte og tørker fort 😀

Synes disse to fargene passet bra sammen, så derfor fant jeg fram en svamp og prøvde meg på en gradient med de. Synes resultatet ble ganske greit 🙂
Den grønne heter Barry M – Cancun og den blå heter Barry M – Malibu. Jeg påførte to lag av Cancun før jeg brukte svampen og påførte Malibu i to omganger.

Man får ikke kjøpt disse i Norge, men Coverbands selger andre lakker fra Barry M.

Siden jeg først har nevnt London må jeg komme med en anbefaling av noe annet enn neglelakk. I juni var jeg og en vennine innom å spiste på restauranten Duck and Waffle. En restaurante som ligger i 40ende etasje og har utsikt over hele London. Fantastisk mat og utsikt. Skal definitivt tilbake dit neste gang jeg er i London.
Denne restauranten er blitt veldig populær, så bestill bord i GOD tid i forveien (jeg booket en mnd før vi reiste og fikk det siste bordet den dagen). Restauranten er oppe 24/7, så det burde være lett å finne et tidspunkt :lol:.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *