OPI – Jinx

Oh Jinx!
Dagens lakk har støvet bort altfor lenge i skuffen med uprøvde lakker. Hvorfor i alle dager har jeg ikke prøvd denne før?

OPI – Jinx er en del av Bond girls liquid sand kolleksjonen som kom ut våren 2013. Jeg tror dette må være den fineste textured lakken jeg eier. Korallfargen i seg selv er nydelig, men det som gjør denne så ufattelig fin er det ekstra shimmeret i gull. En perfekt blanding. Jeg klarer virkelig ikke å slutte å stirre på den! Den var utrolig lett å påføre og dekker perfekt på to lag. Løp å kjøp Jinx for denne trenger du virkelig 🙂

OPI sine lakker får du kjøpt hos Cubus, Kicks, nailsupplies og på ebay.

Kunne du tenkt deg denne nydelige lakken? 🙂

Filed Under: OPI

2 thoughts on “OPI – Jinx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *