TL Design – Elegant nights kolleksjon

Det beste med slutten av sommeren er at høstens kolleksjoner kommer ut. Endelig har vi kommet til den tiden på året igjen 😀
Idag skal jeg vise dere TL Design sin helt nye høstkolleksjon.
Elegeant nights
er inspirert av vakre juveler som glittrer under nattens stjernehimmel. Den består av 8 lakker som man kan kombinere med hverandre for å lage forskjellige design.
La oss hoppe i det, for her er det mange fine lakker og bilder å se på 🙂

Trykk på read more for å se resten av bildene:

Deep azure er en litt støvete turkis/blå cremelakk. Jeg elsker denne lakken. Fargen er så utrolig fin og den var utrolig lett å påføre. En godt pigmentert lakk som det holder med et lag av hvis du er veldig nøye. Jeg har påført to lag på bildet.Soft peach
er en støvete lys rosa cremelakk med litt shimmer i seg. Denne har et lite hint av grønt shimmer som mitt kamera nektet å plukke opp dessverre. Det finnes mange lyse rosa lakker der ute, men jeg eier faktisk ingen fra før av med grønt shimmer i seg. Liker at denne fargen er ganske rolig, men det lille shimmeret gjør den litt mer spesiell. Jeg har påført to tynne lag av denne.Dusty violet
er en støvete lilla. Dere vet hvor glad jeg er i lilla, så dette er selfølgelig en favoritt. Akkurat som Deep azure var denne veldig lett å påføre. Nok en pigmentert lakk som jeg har påført to tynne lag av.Black teal
er en av mine favoritter i denne kolleksjonen. Den har en utrolig fin mørk teal farge. Jeg vil gå så langt at jeg vil si at dette er en perfekt lakk når det kommer til konsistens. Den legger seg så utrolig fint på neglene og er veldig lett å jobbe med. Denne lakken er en kraftig liten sak, så HUSK basecoat før du påfører den! Jeg har påført to tynne lag.Ghana
er en bronsefarget glitterlakk i en blank base. Denne er veldig fin alene, men kan også brukes over andre lakker. Denne fargen er perfekt nå for høsten. For at glitteret skal bli jevnt fordelt utover neglene er det lurt å ha lite på børsten og være lett på hånden når man påfører den. Da slipper man å få flekker på neglen hvor det er lite glitter, og mye et annet sted. Jeg har påført tre lag.


Her har jeg påført et lag av Ghana over Soft peach.


Taj Mahal er min favoritt i denne kolleksjonen 🙂 Denne magenta glitterlakken er så ufattelig fin. Jeg elsker dype farger på neglene på høsten så denne vet jeg kommer til å bli brukt mye. Du kan velge om du vil påføre denne over en annen lakk eller bare bruke den alene. Akkurat som Ghana er det lurt å legge tynne og lette strøk av denne. Jeg har påført tre lag.

 

Flashy er en turkis og lilla glitterlakk i en blank base. Denne kan du også velge om du vil bruke alene eller over en annen lakk. Jeg tror den kan være veldig fin over en helt svart lakk. Jeg har påført tre lag.

Her har jeg påført et lag av Flashy over Deep azure.


Magic dust er en effektlakk med glitter i grønt og gull. Jeg har påført den over en svart lakk under her, og der ser man virkelig hvor fine fargene i den er.
Jeg har påført tre lag av denne.

Her har jeg påført et lag av Magic dust over TL Design – Amsterdam.


Det er mange fine lakker i denne kolleksjonen her, men mine favoritter er helt klart Taj Mahal, Dusty violet og Black teal 🙂 Over all er kvaliteten på TL Design sine lakker blitt veldig bra, og cremelakkene var utrolig lette å påføre og tørket fort. Jeg synes også at glitterlakkene tørket utrolig fort til å være glitterlakker. Når jeg tester lakker så påfører jeg neglelakken, tar bilde av den, legger bildene inn på kamera, redigerer på tekst og tar lakken av igjen med en gang før jeg tester neste lakk. Dette tar ca 5 – 10 minutter. Alle glitterlakkene var så og si helt tørre når jeg tok de av igjen, så stjerne i boka til TL Design for rask tørketid på både creme og glitterlakkene 🙂

 

Her kan dere se hvordan TL Design har lagd forskjellige design med lakkene. Det finnes uendelige muligheter, så det er bare fantasien som stopper deg 🙂

Bilde: TL Design
TL Design sine lakker får du kjøpt HER for 99kr. Du får også kjøpt de i butikken til Tone Lise Akademiet som ligger i Brugata i Oslo.

Produktene er sendt til meg for vurdering.

Så, hva synes dere? 🙂 Flere fine lakker til høsten her, eller hva? 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *