Zoya – Sailor

Zoya – Sailor hører til Zoya sin høstkolleksjon fra 2013 som heter Cashmere. Kolleksjonen inneholder 6 nydelige cremelakker og etter å ha prøvd Sailor har jeg allerede bestemt meg for å bestille noen flere fra samme kolleksjon.

Sailor er en nydelig cremelakk med en mørk navy blå farge. Jeg synes ofte at mørke blåfarger kan bli for mørke og i enkelte lys kan de nesten se svarte ut. Men det gjør ikke denne. Denne ser blå ut uansett hvordan lys du er i.
Jeg har alltid vært veldig glad i Zoya sine koster, og denne lakken her gjør så jeg elsker kostene enda mer. De har en perfekt lengde og hårene er ikke for myke eller for harde. I tillegg synes jeg «håndtaket» er veldig godt å holde i.
Sailor var en drøm å påføre og akkurat sånn en cremelakk burde være. Ikke for tykk, og ikke for tynn. Den er veldig godt pigmentert og er du nøye under påføring kommer du unna med kun et lag. Ikke bare var den lett å påføre men den tørket også veldig fort.
Stor stjerne i boka til Zoya for en perfekt lakk i mine øyne 🙂 Trenger du en blå cremelakk er denne virkelig å anbefale.

Zoya sine lakker pleier jeg å kjøpe hos nailetc.com til 8$ per stk.

 Hva synes du om denne fargen? Vakker, ikke sant? 🙂

2 thoughts on “Zoya – Sailor

    1. Det merker jeg også, har blitt mye høstfarger på neglene nå de siste dagene. Selv om jeg ikke vil at sommeren skal være over gleder jeg meg til høsten nå 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *