OPI – Kiss me at midnight

Et kjapt innlegg om en veldig fin lakk i dag 🙂

OPI – Kiss me at midnight er en liquid sand lakk som er en del av Mariah Carey holiday 2013 kolleksjonen til OPI. Den har en perfekt blanding av glitter i en blå base med litt større glitter i sølv. Jeg plukket med meg denne når jeg var i London og jeg angrer absolutt ikke for jeg har brukt den flere ganger allerede 🙂
Den er litt tykk i konsistensen, men er lett å påføre. Er du nøye holder det med et lag, men jeg har påført to lag på bilde. Siden det er en textured lakk har jeg ikke påfrøt top coat. Jeg burde nesten kjøpe meg en ekstra av  denne, for den er så fin at jeg er redd den kommer til å bli brukt opp fort 😆

OPI sine lakker får du kjøpt hos Cubus, Kicks, nailsupplies og på ebay.

Hva synes du om denne lakken? 🙂

Filed Under: OPI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *