Throwback thursday: TL Design – Milky way

joyful-nails.com er endelig på instagram med egen konto 🙂 @joyfulnails
Dere som ikke har instagram kan se bildene jeg poster HER.

Idag følte jeg for en liten throwback thursday. Denne lakken har jeg vist før, men den er så fin at jeg følte den fortjente noen nye bilder og et nytt innlegg 🙂

TL Design – Milky way er egentlig en effektlakk. En lakk som er ment til å bruke over en annen lakk. Jeg liker denne best over svart, men den kan også brukes over andre farger. I flasken ser det ut som en rosa shimmerlakk, men over svart er den et fyrverkeri på neglene. En duochrome lakk med blått, lilla og rosa. Dette en en sånn lakk som ser mye finere ut i virkeligheten enn på bildene. OH MY GOD den er så fantastisk! Jeg er så utrolig glad for at jeg kjøpte denne lakken, jeg blir like glad hver gang jeg bruker den 😀

Det fine med denne lakken er at når du påfører en matte overlakk så er effekten fortsatt like fin.  Jeg synes nesten den er finere med en matte overlakk enn med vanlig top coat. Bare se på disse to bildene under her 😀

TL Design sin Milky way lakk får du kjøpt HER til 99kr. Du får også kjøpt den i butikken til Tone Lise Akademiet som ligger i Brugata i Oslo.

Hva synes du om effektlakker som dette? Fint eller hva? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *