OPI Nordic lakker

For rundt to uker siden fikk jeg en pakke i posten med litt neglelakk fra OPI som jeg hadde bestilt. Fem lakker fra OPI sin høstkolleksjon Nordic og fire Sheer tints lakker. Åhh som jeg hadde gledet meg til at disse kom 😀
Jeg skal innrømme at jeg kjøpte lakkene fra Nordic kolleksjonen pga navnene. Når det endelig er en kolleksjon som har temaet Nordic måtte jeg bare ha noen. Det var egentlig ingen farger fra den kolleksjonen som fristet veldig. Til å være høstlakker så har vi sett mye av det samme før. Men navnene er jo fantastiske 😉

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive om disse lakkene i flere separate innlegg. Men pga de alle har en ting til felles så valgte jeg å skrive om de i samme innlegg for å bli ferdig med de.
En av grunnene til at jeg kjøpte disse lakkene var fordi jeg synes OPI alltid har hatt bra cremelakker. Men jeg har virkelig gjort et bomkjøp. For det er en ting alle disse fem lakkene har til felles. Elendig formula. Jeg har hatt så store problemer med disse lakkene at jeg tror de kommer til å bli plassert bakerst i OPI – skuffen min så jeg slipper å bruke de igjen 😆 Det er virkelig ikke ofte jeg swatcher samme neglelakk FIRE ganger på rad for å finne den beste måten å bruke den på.
Jeg har sett toppbloggere som har skryti disse lakkene opp i skyene. Så det kan faktisk hende jeg bare har fått noen dårlige eksemplarer. Men jeg har også sett andre som ikke har vært fornøyd med de. Med tanke på hvor lenge jeg har hatt denne bloggen og hvor mange ganger jeg har lakket neglene så tror jeg ikke det er mine lakk egenskaper som er problemet her.

Jeg har alltid vært stor fan av OPI sine cremelakker for de er så lette å påføre, legger seg så bra på neglene og man trenger som regel bare to lag. Disse her var tynne og hadde en veldig rennende konsistens. Når jeg påførte lakken så var den veldig vanskelig å få fin og jevn. Enten måtte jeg legge FIRE veldig tynne lag og vente til hvert eneste lag hadde tørket 100% før jeg la et nytt. Eller så måtte jeg klæsje på to litt tykke lag og vente i evigheter før de hadde tørket helt. Når jeg la fire tynne lag måtte jeg jo vente i en evighet før lakken var helt tørr og fin, og når jeg klæsja på to tykke lag var det vanskelig å få fine linjer på lakken og det tok veldig lang tid før det var helt tørt. Når jeg lakket på en vanlig måte med å legge et tynt lag før jeg ventet 5 min med å påføre neste lag så var det akkurat som lakken dro med seg gamle lag og lagde gjennomsiktige flekker på neglen. OPI sine koster er veldig store i forhold til mine negler, så med den store kosten og den dårlige formulaen på neglelakkene var det ikke lett å få det til å se pent ut 🙁  Jeg hadde store problemer med alle lakkene, men den jeg hadde mest problemer med var Can’t aFjörd not to.

 

OPI – Skating on thin ice-land er en mørk plummeaktig cremelakk. Den minner meg litt om en lysere versjon av OPI – Honk if you love opi. Denne hadde jeg minst problemer med av alle lakkene så hvis jeg har god tålmodighet en dag kan det nok hende at jeg kommer til å bruke den igjen.OPI – Can’t Afjörd not to
har en ganske knæsj coralfarge. Fargen er veldig dyp og selv om denne kanskje hadde vært bedre i en sommerkolleksjon så er den veldig fin. Må si at med det navnet denne lakken har så hadde det passet bedre med en blå farge.


Going my way or Norway? er en litt mørk nude/lys brun cremelakk. Som forventet kler jeg ikke denne fargen veldig godt på neglene. Hadde jeg sett denne i en butikk med et annet navn hadde jeg ikke kjøpt den 😉 Med tanke på at lakken heter Going my way or Norway? så hadde jeg håpet på noe annet enn en brun farge. Jeg klarer ikke å se hva brunt har med Norge å gjøre. Hvorfor ikke grått f.eks pga alle fjellene vi har i Norge, eller grønt pga all skog?


My dogsled is a hybrid er en mintfarget cremelakk. Denne har også en ganske knæsj farge til å være en høstlakk.


Do you have this color in Stock-holm? er en dyp lilla cremelakk med blå toner. Denne fargen er også ganske knæsj til å være en høstfarge, og uansett hvor glad jeg er i farger som dette her så klarer jeg bare ikke å like den pga den dårlige kvaliteten 🙁

OPI sine lakker får du kjøpt hos Cubus, Kicks, nailsupplies og på ebay.

Jeg synes ikke det er veldig gøy å slakte neglelakker (føler jeg har gjort det med disse :lol:), men er det noe jeg ikke vil så er det å anbefale lakker videre som jeg selv har vært skikkelig misfornøyd med.

Hvis det er noen flere som har hatt problemer med disse så fortell det i kommentarfeltet under her. 🙂

Filed Under: OPI

8 thoughts on “OPI Nordic lakker

  1. Beskrivelsen av formulaen på disse er en perfekt beskrivelse av den nyeste av mine My Vampires Buff, håper de ikke har kødda med creme formulaen deres! 🙁

    1. Oh no 🙁 Håper virkelig ikke det. Får kjøpe noen av de nye Gwen Stefani holiday lakkene når de kommer ut for å teste. Hvis du vil ha en lakk som ligner i farge på My vampires buff så kan jeg anbefale TL Design sin Pale yellow corvette 🙂

    1. Veldig kjedelig 🙁 Men virker som jeg bare har vært maks uheldig med mine. Skating on thin-iceland er veldig fin 🙂

  2. Veldig rart at du opplever dette syns eg. Mine er ikkje sånn i det heile tatt. Har ingen problem med påføring eller at det drar med seg lakk frå første lag. Feil i produksjonen kanskje?

    1. Ja, kan hende det er feil i produksjonen. Er i hvertfall ikke den gode gamle OPI cremeformulaen 🙁 Tror jeg bare har vært maks uheldig med de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *