ilnp – Summer stargazing

Endelig har jeg fått mine første neglelakker fra ilnp (i love nail polish)!!
Det var en som postet bilder av de i Norske negler gruppa på facebook og jeg måtte bare kjøpe meg noen. Det er dyrt å være medlem av den gruppa 😆
Det var virkelig ikke lett å velge lakker for de har så utrolig mange fine farger. Jeg endte opp med Summer stargazing, Rehab, Iconic, Homecoming og Fall semester.
Jeg har allerede prøvd 4 av de, og jeg er utrolig fornøyd med kvaliteten på alle sammen 🙂

Den jeg skal vise dere bilder av i dag heter ilnp – Summer stargazing og er fra sommerkolleksjonen 2014. Jeg er veldig svak for blå neglelakk, og enda svakere når det er holo i den. Den kongeblå fargen denne lakken har er veldig sterk og den er godt pigmentert. Det lille holografiske som er i den synes best i direkte sollys, men den er veldig fin i vanlig lys også. Denne lakken går rett inn på lista over favoritter 🙂 Kvaliteten på denne neglelakken er helt fantastisk. Den var superlett å påføre og la seg så fint på neglene at jeg ikke trengte å rydde opp med neglelakkfjerner og pensel etter påføring. Den tørket også veldig fort. På bildene har jeg påført to lag, og ingen top coat.

De to første bildene under er tatt inne.

Bildene under er tatt i direkte sollys.

Denne neglelakken får du kjøpt HER til 10 dollar.

Har du prøv noen lakker fra ilnp? Like fornøyd med kvaliteten som det jeg er? 🙂

 

2 thoughts on “ilnp – Summer stargazing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *