ilnp – Fall semester

I dag har jeg enda en neglelakk fra ilnp (i love nail polish) å vise dere 🙂

Dette er Fall semester fra høstkolleksjonen som kom ut nå i september. Dette er en tealfarget holo neglelakk som er perfekt til høsten. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg synes den er finest i vanlig lys eller i sollys. En ting er sikkert, jeg ELSKER denne lakken. Den har en perfekt konsistens som gjør påføringen utrolig lett. Den er godt pigmentert, så jeg trengte bare å påføre to tynne lag av den (ingen top coat) 🙂 WIN WIN WIN!

  De to første bildene er tatt inne i vanlig lys.

 Bildene under er tatt i direkte sollys.

Denne neglelakken får du kjøpt HER til 10 dollar.

Hva synes du om denne fargen? Vakker, eller hva? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *